mortnashagar-ss15Hej, är du ny i området?
Välkommen till Mörtnäs Hagar! Vi hoppas att du ska trivas.
mortnashagar.se berättar vi om vad som kan vara värt att veta och ta del av om ditt nya område.

Det är värt att med jämna mellan rum titta in här för att få ta del av de senaste nyheterna från samfällighetsföreningen som vi förkortar MHS. Eftersom området fortfarande är under uppbyggnad så är det en del byggtrafik som i vissa fall kan vara besvärande. Alla parter försöker dock så gott det går för att minimera eventuella obehag som detta kan medföra. Till våren och sommaren 2015 så kommer byggtrafiken att förflytta sig till den östra sidan av samfällighetsföreningen och bygget av Plateau M. Detta bör medföra att både delar av Tallbacken och Småstaden kommer få mindre byggtrafik.

Mörtnäs Hagar är ett underbart område som ligger mitt emellan Stockholms skärgård (världens vackraste skärgård) och Stockholm city. Här finns förskolor, skolor och köpcentrum med allt man kan tänka sig precis runt hörnet. Med 5 minuters gångavstånd når du en av Stockholms bästa sandstränder Grisslinge havsbad där man finner restaurang och ett bageri i världsklass.
Skulle detta inte räcka så går bussen till Slussen ett stenkast från ditt boende och tar bara drygt 20 minuter.

På Värmdö finns även Stockholms skärgårds egna radiokanal – Skärgårdsradion 90,2
Här får du kustväderprognoser varje timme, nyheter, trafik & serviceinformation, ankringstips, reportage från öarna och intervjuer med aktuella gäster. Allt blandat med en unik musikmix med ett stänk av skärgårdsliv.

Välkommen till Mörtnäs Hagar!

Viktigt
Vi vill även uppmana Er om att registrera Er e-post till samfälligheten så vi enkelt och miljövänligt kan skicka ut viktiga dokument och löpande information från styrelsen.
Registrera Er i formuläret nedan.

Tveka inte att höra av Er till styrelsen om Ni har några funderingar eller frågor!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Adress

Fastighetsbeteckning

Ditt meddelande (frivilligt)